Samarbeid med bokashinorge.no!

samarbeid med bokashi.jpg

I samarbeid med bokashinorge.no

Jeg er så stolt og glad for å kunne presentere et samarbeid med en av mine drømme-samarbeidspartnere i lang tid ; bokashinorge.no. Det er folk som virkelig brenner for det samme som meg – å lage god jord! Bokashi er en av de aller viktigste kildene til næring i min kjøkkenhage og jeg bare elsker effekten det har på grønnsakene mine. Ingenting vokser så bra som der jeg har gjødslet med bokashi.

Bokashinorge.no var de første som virkelig satset på salg av bokashi i Norge. De har gjort bokashi tilgjengelig for hvermannsen siden sommeren 2015 og har gjort en kjempejobb med å løfte kunnskapen om bruken av denne japanske metoden å kompostere på.

Kvalitetsbøtter

Jeg begynte med bokashi våren 2016 – og kjøpte da et startkit med to bøtter fra bokashinorge.no og noen poser strø. Siden da har jeg vært solgt for denne måten å komposterer på. Jeg elsker de fine bøttene med grønt lokk og tappetut, som tilgjengeliggjør den ultra-næringsrike væsken som samles i bunn under risten. Bøttene holder veldig høy kvalitet. Jeg er ikke typen som behandler tingene mine med silkehender. Ofte får de ganske tøff behandling i en hverdag der jeg sjonglerer mange ting på en gang. Mens de andre bøttene jeg også bruker, blir sprø og knekker lett etter å ha stått ute i kulde og sterkt UV-lys, (en sprekk som først oppdages når det lukter vondt av bøtta under vasken)  - så holder de originale bøttene stand og er fortsatt helt tette, myke, fleksible og plettfrie enda de er over fire år gamle p.t.

Plasten er UV-bestandig og kan tåle et tosifret antall minusgrader. Jeg synes også lokket sitter bare bedre og bedre på bøtta med årene. Dette er kvalitet – og egentlig slik vi burde produsere all plast – ment for å vare! At bokashinorge.no også gir livstidsgaranti på løse deler, sier jo også sitt om hvor lenge man regner med at bøttene skal vare!

Reklame for egne produkter:

Støtter kunnskapsløft

Nå har bokashi blitt tilgjengelig flere og flere steder, men jeg kjøper fortsatt mitt bokashi-strø hos bokashinorge.no. Jeg liker å støtte små detaljerte firma som besitter oppdatert kunnskap om sitt produkt og som bruker mye tid og energi på å formidle denne kunnskapen gratis, til sine kunder, men også alle andre som vil lære om bokashi. Det har en egenverdi for meg, fremfor å spare noen få kroner på å kjøpe bokashistrø der de også selger elektronikk og joggesko! Jeg vil oppmuntre flere til å tenke sånn -  får vi noe gratis som vi verdsetter, skal vi passe på å støtte de som produserer dette - når vi har sjansen! Det er også slik jeg ønsker at folk skal betrakte mitt virke!

Fraktsparer med naboen!

Det blir også det rimeligste for meg å kjøpe strø hos bokashinorge.no når jeg satser på «Fraktspareren» på 10 pakker strø. Jeg går sammen med en nabo og bestiller annenhver gang, også dropper vi av strøet på hverandres trapp i forbifarten. Vi deler også med våre mødre! Strøet er veldig drøyt i bruk og det går gjerne ett halvår eller mer, før jeg må fylle på igjen. Strøet er holdbart i ett år, så det gjør ingenting å ha noen poser «på lager» i noen måneder.

Nå i disse Corona tider er det også tryggere å bestille varer på nett som du henter på "post i butikk", fremfor å måtte inn på et kjøpesenter. (Føl deg trygg på at disse kjedene som selger alt mellom himmel og jord, greier seg likevel!)

I tiden fremover kommer du til å se reklame for bokashinorge.no her på denne bloggen. I den anledning passer det også å skrive og lage nytt innhold på bloggen om akkurat bokashi - som jeg selv synes jeg har skrevet for lite om! Jeg har mange ideer i hode og på blokk og gleder meg sånn til å komme i gang! Kom gjerne med innspill til hva du vil jeg skal skrive eller filme angående bokashi!

Ha en bokashiful dag!

2020-03-16/Maria Berg Hestad



Annonse for egen medlemsportal

Bli en dyrkediller

Vil du bli medlem av mitt crew Dyrkediller - meld deg på under og få tilgang på eksklusivt materiale og bli med i sosialt samfunn med andre likesinnede.

Medlemsportal
kr 79,00
Hver måned
kr 899,00
Hvert år

Relaterte innlegg

Forrige
Forrige

Så ett knippe reddik i godteboks!

Neste
Neste

Smidig vanning på planterommet