Nye boken - Dyrk enkelt med drivhus

Bok

Åh, så glad jeg blir for å endelig kunne dele denne nyheten med dere. Nå kommer bok nr. to: Dyrk enkelt med drivhus.

Nå kan du forhåndsbestille boken og få maks rabatt og fri frakt. Forhåndssalget går via Norli.no og kjøper du boken gjennom linkene jeg deler blir jeg veldig glad!

kr. 323,- (Nypris kr. 369,-)

Dyrk enkelt med drivhus

For dere som kjenner meg, så vet dere at jeg elsker mine drivhus. Jeg har jo to stk. Et jeg har kjøpt brukt og en tunnel, hvor jeg dyrker veldig intensivt året rundt. Jeg liker å gjøre det enkelt og spille på lag med, istedenfor å trosse naturen. Da går det som regel vår vei. I nye boken er det dette jeg vil fortelle om. Mine triks for å utnytte drivhuseffekten for å dyrke mat, uten oppvarming, i store deler av året.

Kom i gang NÅ

Jeg vil vise hvordan du ganske enkelt kan komme i gang nå, uten store investeringer, fremfor å vente til tid, økonomi og overskudd er i harmoni. Jeg tror jo at et drivhus kan øke livskvaliteten og forlenge livet, så det haster egentlig å skaffe seg ett. Men dette er også boken for deg som allerede har drivhus, men som kanskje trenger noen ideer til hvordan gjøre det enkel å utnytte drivhuset i større deler av året.

Gjør det enkelt

Jeg viser hvordan du skaper bed ut i fra ulike forutsetninger, hvordan du dyrker og vedlikeholder varmekrevende vekster, hvordan starte våren i kjøkkenhagen ekstra tidlig, hvordan du bruker drivhuset til overvintring og vinterdyrking. Jeg deler mine triks for å gjøre drivhuset ganske selvstendig uten at du må fly å vanne hele tiden, selv uten avanserte systemer. Og hvordan du fanger og lagrer varme på smarte måter uten å måtte varme opp drivhuset med elektrisitet.

Mer jord

Selvsagt blir det også endel om å skape jord, og denne gangen går jeg litt videre og ser på hvordan vi kan lage egne potteblandinger, siden krukkefaktoren er høyere i et drivhus. Noen tips til hva du bør tenke på dersom du skal kjøpe nytt drivhus får du også, samt oppskrifter for å ta vare på overskuddet du kommer til å produsere.

Håper du vil like den.

Alt godt, Maria



Forrige
Forrige

Løk fra jord til bord - del 4 | Gressdekke

Neste
Neste

Dyrk din egen asparges