Jeg har tre små barn på 1, 5 og 9- år. Jeg har derfor barn rundt meg hele tiden, og kjøkkenhagen har blitt endel av deres hverdag, snarere enn at det er jeg som har en hobby. De er vant til å være med meg i hagen og har lekeplasser på ulike steder rundt omkring. De liker noen ganger å hjelpe til og noen ganger vil de absolutt ikke hjelpe til – de vil bare være barn, men spiser grønnsaker gjør de aller mest når de er i kjøkkenhagen. Da er det mye som er både «nam» og «vanvittig godt» som i neste øyeblikk ikke røres ved middagsbordet. Jeg er så glad for at jeg har valgt å dyrke så mye mat på hjemmebane akkurat nå i småbarnsperioden, det er da grunnlaget for å bli store grønnsaksspisere dannes, tror jeg.
Det er det som er min motivasjon – sunn og trygg mat til mine barn som er produsert på mest mulig bærekraftig måte.
Om du liker det, kan du følge meg både på blogg og Facebook under Det grønne skafferi, Instagram @mbhestad og på You-tube Maria Berg Hestad, og få med deg både tips og triks og litt inspirasjon med på veien til din egen matproduserende oase!