Wiiii- over 1 000 abonnenter på YouTube!

1000 abonnenter.jpg

Jeg har nådd en av mine store mål for i år - å få 1000 abonnenter på YouTube!

Hvorfor er det så viktig?

Man må ha 1 000 abonnenter for å bli partner i YouTube, og partner må man være for å kunne tjene penger på annonser via YouTube. Alt man gjør før det er gratis. Før man kan bli evaluert for å bli partner må man også ha 4 000 timer med seertid. Dette er for at YouTubes krav!

Jeg har nådd begge disse "magiske" grensene, og jammen oppnådde jeg begge bare med noen få dagers mellomrom. Det er vel en eller annen magisk grense YouTube har oppdaget. Det er mulig jeg tar feiringen på forskudd nå, for jeg har nettopp søkt om å bli partner og er under en evalueringsprosess for å bli godkjent av YouTube. Kryss fingrene!

Tusen takk til alle som støtter arbeidet mitt med å abonnere og like videoene mine, slik at de kan vises til flere. Om du ikke abonnerer enda, kunne tenkt deg det, men ikke finner ut hvordan, kan du lese her hvordan du gjør det: HVORDAN følge meg!

Som en liten feiring av denne milepælen linker jeg her til topp tre, de klippene med flest visninger på min kanal. Begynner med tredjeplassen først.

Tudeldu!

Tredjeplassen går til "Så gulrot i melkekartong", med ca. 4 400 visninger. 

Andreplassen går til "Høster gulrøtter i melkekartong" med ca. 4 800 visninger. 

Og vinneren er........ "Planter tomat i drivhuset", med ca. 6 500 visninger! 

Om du vil gi meg konstruktiv kritikk på mine videoer - hva vil dere se mer av? Mindre av? Lengre videoer som er mer uredigerte? Eller kortere, mer redigerte videoer? Har du forslag til hva jeg skal lage video om, så vil jeg veldig gjerne høre fra deg!

Tusen takk til alle som følger og støtter meg både på YouTube, her på bloggen, på Facebook og Instagram - jeg setter stor pris på dere alle.

Ha en suveren kveld!

2019-08-11/ Maria Berg Hestad

Relevante innlegg

Forrige
Forrige

Planter brokkoli i august

Neste
Neste

Ta opp potetene, eller la de stå i jorden?