Den som dyrker og komposterer…
Det er ikke rart at industrien bestiller forskning som viser at å dyrke sin egen mat i egen hage ikke er miljøvennlig, bærekraftig, trygt eller effektivt - fordi det er den største TRUSSELEN mot industri.
Folk som tenker selv og som nyttiggjør seg ressuser lokalt for å dekke egne primærbehov og løsriver seg fra hamsterhjulet betyr færre markedsandeler til dem som vil vi skal fortsette å snurre i det.
Vi burde alle bruke noe av energien vi får fra å spise mat, til å produsere ny mat, slik naturen har designet menneskene og alt annet liv her på jorden.
Det er plass til alle, både mennesker og dyr - bare vi slutter å jukse med fossil energi, fordeler verdiene bedre og begynner å gjenbruker egen energi - istedenfor å sløse den bort på treningssentrene.
Hvordan kan du motvirke? Dyrk din egen mat!
Det finnes ikke noe mer bærekraftig du kan gjøre enn å produsere egen mat på lokale ressurser! Fordi mat er det eneste vi ikke kan greie oss uten!
Dyrke på folks! 💪🏻
Reklame:
Bli med i medlemsportalen
Synes du min formidling er viktig? Da har du mulighet til å bidra til at jeg kan fortsette å være uavhengig - ved å bli medlem av min medlemsportal. Der får du en mengde praktiske tips til hvordan dyrke jernet i kjøkkenhagen, og du kan medle deg ut igjen når du vil! Les mer om fordelene her.
Få tilgang til medlemartikler, videoer, videoserier og livesendinger - ingen bindingstid og du får tilgang til alt med det samme.
Det er mange som lurer på hvor mye man kan forvente av sin potetavling.