Kinakål fra jord til bord - del 2 - tynner

Reklame for egne produkter

Det har gått en måned siden jeg sådde kinakål i det glamorøse ullbedet mitt. Nå er det på høy tid å tynne blant plantene, slik at hver plante får den plassen den trenger. Men jeg vil gjerne spare de tynnede plantene og i klippet under viser jeg hvordan jeg går frem i del 2 av denne serien Fra jord til bord og kinakål. Henger du med?

Få oppdateringer om Fra jord til bord på e-post

Ønsker du å få oppdateringer om nytt avsnitt på e-post - så kan du abonnere på nyhetsbrevet mitt ved å melde deg på under, så får du tilgang til nytt klipp før det publiseres på Sosiale medier og her på bloggen. Der får du også linker til andre innlegg med støtteinformasjon. Det er selvsagt gratis å abonnere.

 

Følg meg gjerne på Instagram



Forrige
Forrige

Kremet One-pot pasta med grønnsaker fra hagen

Neste
Neste

Lær å gjenbruke jord fra pallekarm