Komposter med bokashi | Steg (2 og) 3 | Grav ned

Reklame for egne produkter

Den enkleste og mest effektive måten å håndtere sin bokashi etter at den er ferdig med steg 2, fermentering, er å grave bokashien rett ned i bedet du skal dyrke i.

I klippet over kan du se hvordan jeg gjødsler opp en pallekarm med bokashi, rett fra bøtta, så den blir proppfull med næring og klar til å sås.

2020-06-12/ Maria Berg Hestad


Annonse for egen medlemsportal:

Bli en dyrkediller

Vil du bli medlem av mitt crew Dyrkediller - meld deg på under og få tilgang på eksklusivt materiale og bli med i sosialt samfunn med andre likesinnede.

Medlemsportal
kr 79,00
Hver måned
kr 899,00
Hvert år

Relaterte innlegg

Forrige
Forrige

Løksuppe med paprika og ost - enkel og nydelig!

Neste
Neste

La gressløken blomstre - og spis den!