Komposter med bokashi | Steg (2 og) 3 | Grav ned

Reklame for egne produkter

Den enkleste og mest effektive måten å håndtere sin bokashi etter at den er ferdig med steg 2, fermentering, er å grave bokashien rett ned i bedet du skal dyrke i.

I klippet over kan du se hvordan jeg gjødsler opp en pallekarm med bokashi, rett fra bøtta, så den blir proppfull med næring og klar til å sås.

2020-06-12/ Maria Berg Hestad


Annonse for egen medlemsportal:

Bli en dyrkediller

Vil du bli medlem av mitt crew Dyrkediller - meld deg på under og få tilgang på eksklusivt materiale og bli med i sosialt samfunn med andre likesinnede.

Medlemsportal
79,00 kr
Hver måned
899,00 kr
Hvert år

Få tilgang til medlemartikler, videoer, videoserier og livesendinger. 79 kr per måned eller 899 kr per år - og du får tilgang til alt med det samme. Abonnementet løper til det sies opp - ingen bindingstid.

Relaterte innlegg

Forrige
Forrige

Løksuppe med paprika og ost - enkel og nydelig!

Neste
Neste

La gressløken blomstre - og spis den!