Paprika del 3 | Fra jord til bord
Det er klart for neste steg i prosessen med å få paprika opp fra jord til bord. Her svarer jeg på endel spørsmål dere har stilt om jord, lus, gjødsel, topping og mye mer.
Annonse:
Se klippet under:
Få oppdateringer om Fra jord til bord på e-post
Ønsker du å få oppdateringer om nytt avsnitt på e-post - så kan du abonnere på nyhetsbrevet mitt ved å melde deg på under, så får du tilgang til nytt klipp før det publiseres på Sosiale medier og her på bloggen. Der får du også linker til andre innlegg med støtteinformasjon. Det er selvsagt gratis å abonnere.
Se alle episodene om paprika - fra jord til bord her:
I dette avsnittet om paprika fra jord til bord, snakker jeg om hvordan avherde og tilpasse plantene til utelivet de skal over på.
Annonse for egen medlemsportal:
Bli en dyrkediller
Vil du bli medlem av mitt crew Dyrkediller - meld deg på under og få tilgang på eksklusivt materiale og bli med i sosialt samfunn med andre likesinnede.
Få tilgang til medlemartikler, videoer, videoserier og livesendinger. 79 kr per måned eller 899 kr per år - og du får tilgang til alt med det samme. Abonnementet løper til det sies opp - ingen bindingstid.
Relaterte blogger
Her kommer andre del i denne serien - der vi følger asparges fra frø til avling! Også denne gangen skal det handle om ompotting. Håper du vil like den :)
I serien Fra jord til bord kan du følge ulike grønnsaker fra de er frø til vi forhåpentligvis kan høste ila sesongen. Jeg viser hvert steg av prosessen. Dette er tredje del i serien Fra jord til bord, der vi følger krukketomat
Første del i serien Fra jord til bord der vi skal følge asparges fra lite frø til høsteklar plante.
I serien Fra jord til bord kan du følge ulike grønnsaker fra de er frø til vi forhåpentligvis kan høste ila sesongen. Jeg viser hvert steg av prosessen. Dette er andre del i serien Fra jord til bord, der vi følger krukketomat
Endelig er årets Fra jord til bord i gang. Mine medlemmer, Dyrkediller, har stemt frem sine favoritter og det ble krukketomat, blomkål og asparges vi skal følge i denne serien hvor jeg viser hva jeg gjør steg -for-steg fra frø og til høsting gjennom sesongen. Håper du vil henge på?