Stekt squash med hvitløk og parmesan

Reklame for egne produkter

stekt squash.jpg

Det enkle er ofte det beste. Å steke squash hastig i litt smør, med litt hakket hvitløk og med et dryss parmesan og salt over til slutt er både kjapt, enkelt, kjempegodt og passer som tilbehør til alt.

Om du steker squashen raskt, bare så den rekker å få stekeskorpe og bli varm - så vil den beholde sin krispi konsistens. Steker du den lengre, så blir den myk - men fortsatt veldig god.

Hva er din squash favoritt?

2020-08-26/Maria Berg Hestad



Annonse for egen medlemsportal:

Bli en dyrkediller

Vil du bli medlem av mitt crew Dyrkediller - meld deg på under og få tilgang på eksklusivt materiale og bli med i sosialt samfunn med andre likesinnede.

Medlemsportal
kr 79,00
Hver måned
kr 899,00
Hvert år

Relaterte innlegg

Forrige
Forrige

Kremede squash-nudler med grønnsaker

Neste
Neste

MÅ-HA-TOPP-FEM i markedshagen!