Stekt squash med hvitløk og parmesan
Det enkle er ofte det beste. Å steke squash hastig i litt smør, med litt hakket hvitløk og med et dryss parmesan og salt over til slutt er både kjapt, enkelt, kjempegodt og passer som tilbehør til alt.
Om du steker squashen raskt, bare så den rekker å få stekeskorpe og bli varm - så vil den beholde sin krispi konsistens. Steker du den lengre, så blir den myk - men fortsatt veldig god.
Hva er din squash favoritt?
2020-08-26/Maria Berg Hestad
Annonse for egen medlemsportal:
Bli en dyrkediller
Lær mer i medlemsportalen min – der får du umiddelbart tilgang til en mengde videoer og artikler, samt at jeg sender live en gang i måneden og svarer på spørsmål fra medlemmer. Der får du også tilgang til et lite samfunn av likesinnede. Meld deg på under!
Få tilgang til medlemartikler, videoer, videoserier og livesendinger. 79 kr per måned eller 899 kr per år - og du får tilgang til alt med det samme. Abonnementet løper til det sies opp - ingen bindingstid.
Jeg har regnet ut hvor mye areal hver enkelt av oss har - og hvordan det bør fordeles på ulike matvarer for å bli 80 % selvforsynt. Du kan laste ned regnearket og leke med det selv!