Stekt squash med hvitløk og parmesan
Det enkle er ofte det beste. Å steke squash hastig i litt smør, med litt hakket hvitløk og med et dryss parmesan og salt over til slutt er både kjapt, enkelt, kjempegodt og passer som tilbehør til alt.
Om du steker squashen raskt, bare så den rekker å få stekeskorpe og bli varm - så vil den beholde sin krispi konsistens. Steker du den lengre, så blir den myk - men fortsatt veldig god.
Hva er din squash favoritt?
2020-08-26/Maria Berg Hestad
Annonse for egen medlemsportal:
Bli en dyrkediller
Vil du bli medlem av mitt crew Dyrkediller - meld deg på under og få tilgang på eksklusivt materiale og bli med i sosialt samfunn med andre likesinnede.
Få tilgang til medlemartikler, videoer, videoserier og livesendinger - ingen bindingstid og du får tilgang til alt med det samme.
Å lage nudler, eller spagetti, er en fin måte å få unna mye squash, og det er enkelt og super-godt.