Planter tomat i drivhus

Nytt Youtube-klipp om hvordan jeg gjødsler opp jorden og planter tomat i drivhuset.

Jeg har jordbed i mitt drivhus - det synes jeg er så mye mer praktisk enn potter, det byr på mindre vedlikehold både i form av gjødsling og vanning. Jeg anla disse bedene for tre år siden, og har ikke byttet ut jorden enda. Jeg gjødsler den opp med bokashikompost, aske og gullvann så er jeg "good to go".

Reklame for egne produkter

Jeg for-kultiverer tomatplantene innendørs og setter noen ut i uoppvarmet drivhus en gang i mai/juni. Å sette de ut nå, tidlig mai, er ikke risikofritt, det er enda fare for nattefrost så hver enkelt må vurdere sine forutsetninger selv. Men her gir jeg mine beste tips til hvordan jeg planter tomatene og redder de om de skulle bli for lange og skrante.  Sjekk ut siste Youtube-klippet under, der jeg viser både hvordan jeg gjødsler opp bedene og planter tomat slik at jeg får kompakte planter, som ikke stanger i taket før de får blomsteranlegg. Da ikke alt gikk helt etter planen ble det også et spontant tips om hvordan man kan ta stiklinger av tomat for å få flere planter. Håper du vil like det, og abonner gjerne på kanalen min for å få med deg fremtidige videoer.

04.05.2018/ Maria Berg Hestad    



Annonse for egen medlemsportal:

Bli en dyrkediller

Vil du bli medlem av mitt crew Dyrkediller - meld deg på under og få tilgang på eksklusivt materiale og bli med i sosialt samfunn med andre likesinnede.

Medlemsportal
kr 79,00
Hver måned
kr 899,00
Hvert år

Relaterte innlegg

Forrige
Forrige

Minidrivhus av godteboks

Neste
Neste

Nå sår jeg agurk, squash, gresskar og melon!